Предложения

За DYNAPHOS

 

DYNAPHOS е вашето място за фото, видео, броудкаст и кино оборудване. При нас може да намерите продукти и решения както за любители, така и за професионалисти. От създаването си, през 2003 година, DYNAPHOS има една основна ценност - да работи за клиентите и за общността като цяло. При нас може да получите консултация, да оборудвате лесно и изгодно вашето студио за продуктова или портретна фотография, стрийминг, видео или кино продукции. DYNAPHOS полага изключителни усилия, за да може да получите качествена консултация, както и богат избор от най-добрите световни марки, налични на склад.

Продуктите и решенията, които може да намерите при нас се развиват постоянно, за да могат да отговорят на съвременните тенденции във фотографията, видеографията, броудкаста и киното. Грижливо подбираме марките и продуктите, с които работим, за да предложим най-доброто съотношение - цена/качество/иновации и функционалност. 

Имаме знанията, опита и възможностите да разработим цялостни решения (проектиране, изграждане, доставка):

 

  • Фотографски студиа за продуктова, портретна, рекламна фотография и/или отдаване под наем
  • Компактни решения за продуктова фотография за онлайн търговия
  • Преносимо оборудване за фотография на локация
  • Видео студиа
  • Компактни студиа за Youtube канали
  • Броудкаст - от телевизионни студиа до мини решения за персонален стрийминг и стрийминг комуникация за малки бизнеси
  • Подкаст - цялостни решения за запис и излъчване на звук и изображение
  • Аудио/видео продукти за онлайн казина 
  • Цялостно оборудване на кино продукции - кино камери, обективи, осветление, монтаж и цветни корекции

 

 

Студийното осветление с марка DYNAPHOS е на пазара от 2003 година. Продуктовата гама включва импулсно и постоянно фотографско осветление, богат избор от студийни принадлежности и аксесоари за контролиране на светлината. Продуктите DYNAPHOS се дистрибутират в над 10 европейски държави.

DYNAPHOS работи с много от най-добрите фотографи и видеографи в България. На сайта, в блога и в нашата Facebook страница може да намерите много полезни и вдъхновяващи материали.

Разполагаме със собствен специализиран сервиз, което ни дава възможност да реагираме в кратки срокове при нужда от гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Постоянно поддържаните ни големи складови наличности гарантират незабавна доставка на голяма част от предлаганите позиции. Продуктите на DYNAPHOS също се продават на изплащане при преференциални условия от UNICREDIT.