Предложения
Зимен кешбек Canon

Разшири творческия си потенциал и подобри визуалните си разкази.

Наслаждавай се на този сезон с Canon.

 

Празнувай с до 1000 лв. премия за избрани продукти Canon!

 

Намери перфектните подаръци тази Коледа. Избери от над 30 промоционални фотоапарата и обектива в периода 1.12.2022 г. - 31.01.2023 г., регистрирай покупката до 14.02.2023 г. във формата за регистрация и получи своята премия.

 

Ръководство за коледни подаръци от Canon

Фотоапарат Canon

Съвети и идеи за коледна семейна фотография

Открий перфектните подаръци за семейството и приятелите през този сезон!

 

Научи повече >>

10-те съвета на Лена Петрова за снимане на семейни портрети и непринудени снимки по време на коледните празници ще ви вдъхновят да направите забавни, творчески и спонтанни празнични снимки.

 

Научи повече >>

 

 

Улови съвършения портрет на домашния си любимец!

Открий как да направиш разкошни снимки на домашните любимци тази Коледа с тези прости съвети, трикове и техники с фотоапарат.

Научи повече >>

 

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА:

1.Тази промоция е в сила само за закупуване на продуктите, посочени/приложени по-долу („Промоционални продукти“), на територията на България от упълномощени партньори между 1.12.2022 г. и 31.1.2023 г. включително („Период на промоцията“). Промоционалните продукти могат да бъдат продавани самостоятелно или като част от пакет или фабричен комплект от тяло и обектив, но за всеки фабричен комплект може да се прави само ЕДНА заявка за участие в промоцията. Покупките трябва да са действителни покупки, направени в брой или с равностойни платежни средства.

2. Промоционален период: 01.12.2022 г. – 31.01.2023 г.

3. За да се включи в промоцията, участникът трябва да закупи продукт(и) от промоцията от магазин, партньор на промоцията в България, в рамките на промоционалния период и да подаде валидна онлайн заявка между 1.12.2022 г. и 14.2.2023 г.

4. За да получи своята премия, участникът трябва да подаде валидна онлайн заявка (да регистрира покупката си) до 14.02.2023 г.

5. Продуктите от промоцията са налични до изчерпване на количествата. Canon не носи отговорност, в случай че даден търговец на дребно не достави поръчани промоционални продукти в рамките на периода на промоцията.

6. Canon няма да обработва заявки, получени след крайния срок за приемане на заявки, а именно 14.2.2023 г. Canon няма да обработва заявки, за които е преценил, че са непълни или нечетливи. Canon не носи отговорност за заявки, които са се забавили или не са пристигнали успешно.

7. Заявки, подадени от фирми или от лица, които закупуват на едро (тоест повече от 6 промоционални продукта в рамките на периода на промоцията, с изключение на случаите, когато съответните продукти влизат в комплекти или пакети, както е описано в точка 1, не могат да участват в тази промоция.

8. В тази промоция не могат да участват или да се комбинират продукти, които са предмет на друга промоция на организатора.

 

Виж пълните условия на промоцията тук >>

Canon Зимна Премия в Брой Безогледални


 

виж всички продукти

Canon Зимна Премия в Брой Обективи EF


 

виж всички продукти

Canon Зимна Премия в Брой Обективи RF


 

виж всички продукти

Canon Зимна Премия в Брой DSLR

виж всички продукти