Предложения
 • НОВ
  Панорамна глава Manfrotto Virtual reality

  Панорамна глава Manfrotto Virtual reality

  Код: MHPANOVR
  Наличност: По поръчка


  Manfrotto VR е панорамна глава, подходяща за заснемане на 360 градусови фотографии и...

  Цена 1 049.00 лв.