photo1
24.03.2023

Dynaphos представи във Варна модерни видео решения на фона на арктически пингвини


Да се запознаеш отблизо с най-модерните видеокамери на Blackmagic design, Panasonic и Canon, да ги пипнеш, погледнеш през визьора им, усетиш как се управляват контролите им и едновременно с това да получиш консултация за всичко, което те интересува, за да постигнеш високо качество на изображението – това получиха от Dynaphos участниците в Международния форум на професионалните фотографи и видографи в курорта Св.Св. Константин и Елена. И всичко – на фона на истински арктически пингвини, които се разхождаха зад нашите мениджъри.

 

 

Това стана възможно благодарение на решеното с green screen експозиционно пространство на Dynaphos. Картина от този своеобразен мобилен шоурум се подаваше непрекъснато от позиционираната към него камера Blackmagic design Pocket Cinema Camera 6k PRO и чрез пулта на ATEM Mini Pro Iso и Ultimatte 12 hd Mini я смесваше на живо с кадри от Антарктида върху компютърен LED монитор.

 

 

Атрактивното представяне привлече вниманието на повече от 300 души, посетили 10-тото юбилейно издание на форума в The Palace Hotel, Sunny Day.

 

 

Компанията ни единствена представи решения за видео и броудкастинг и сме удовлетворени, че споделихме на място новите възможности на техниката, която предлагаме, да се снима с камкордери с едноинчов сензор и отлична 5 осева стабилизация, 15 или 20 кратен зуум, всичко побрано в компактно тяло. Представените камери Panasonic HC-X2 и Canon XA70 позволяват и стрийминг от самата камера. 

Мобилният ни шоурум вече прибра арктическите пингвини от българското море и ви очаква в София на познатия ви адрес бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 90.