photo1
27.02.2023

Каним ви в студиото ни да се докоснете до опита на Милена Гигова да снима бебета и деца

 

Хората в снимките на Милена Гигова изглеждат като че ли са попаднали в приказка. Ще го забележите и във фотосесиите ѝ с бебета, с деца, с родители, а и в портрената ѝ фотография. Усет към детайла, но и око за цялостната картина, в която човекът, независимо на каква възраст е, е едновременно акцент, но и част от цялото. Това внушават нейните творби.

 

 

Как го постига? Каква техника – за снимане и осветление - добавя към вдъхновението и професионализма си? Колко търпение е нужно да се снима бебе или дете-модел, как да го облечете и какви трикове може да използвате? 

За да ви помогнем да научите директно от Милена Гиговаще отворим вратите на студиото ни на 2 март за цели 4 часа срещи с нея. Така, когато и да можете между 15:00 и 19:00 часа, ще имате шанс да се докоснете до опита и артистичния ѝ поглед върху детския портрет и да си поговорите.

 

 

За да изпробвате веднага това, което тя ще ви покаже с нейни модели, на място ще може да ползвате осветлението на Dynaphos, избрано от нея за демонстрационните сетове. Остава да вземете със себе си личния ви фотоапарат и да доведете свой модел. Но дори и да нямате такъв, не се колебайте да дойдете - винаги може да снимате друг от присъстващите, а и вие сам да застанете пред обектива на ваш колега.  

Всичко това – при свободен вход! Очакваме ви в студиото ни на бул. „Цветан Лазаров“ 90 този четвъртък, заредени с настроение, за да добавим към него още заедно с нови умения.

Снимките са предоставени за публикуване в блога ни от Милена Гигова. Още от работата ѝ може да разгледате в нейния сайт.