photo1
09.09.2020

Нова камера в семейството Canon Cinema EOS

 

Canon ще обяви нова кино камера по време на Canon Vision – платформа за виртуално изложение, която стартира на 24 септември

 

София, България, 8 септември 2020 – Canon обявява, че ще разкрие подробности за нова кинокамера по време на Canon Vision - платформа, стартираща в 15:00ч. в четвъртък, 24 септември 2020 г., която предствлява изложение във виртуална среда.

Идеална за броудкаст, телевизионни и кино оператори, независими режисьори, видеооператори и други, посетителите на Canon Vision ще могат да научат повече за камерата и да проучат пълната гама продукти и решения за професионално видеозаснемане от Canon. По време на изложението ще се представят и допълнителни детайли за технологиите в камерите директно от екипа продуктови специалисти и водещи професионалисти в бранша, както и ще има възможност да се гледат прожекции на къси филми.

 

Програмата на Canon Vision на 24-ти и 25-ти септември включва шест сесии на живо с професионалисти в сферата на визуалните изкуства, които ще обсъдят всичко от актуалните предизвикателства в индустрията и тенденциите в видеожурналистиката, до света на постпродукцията и бъдещето на Ноливуд. По време на Canon Vision на разположение ще бъдат следните професионалисти от видео индустрията, за да отговорят на въпроси от посетителите в платформата:

 

Четвъртък, 24 септември 2020 г.

16:00 ч.

Елиза Янаконе:

Какво значение има според мен камерата във фотожурналистиката.

Елиза ще сподели опита си с новата кино камера Canon и модела XA55 и как те и помагат като соло оператор в движение.

18:00 ч.

Джолейд Олусаня:

Първата продукция, заснета с новата кино камера Canon.

Джолейд ще ни покаже какво се случва зад камерата по време на снимките краткия документален филм “Дайте химикалка на сърцето“, заснет с новата кино камера Canon.

Петък, 25 септември 2020 г.

11:00 ч.

Хуан Луиз Кабейо:

Пълноформатния сензор в заснемането на кино.

Хуан ще говори за предимството на пълноформатната технология в камерата EOS C500 Mark II и тя как работи в хармония с първокласните кино обективи Canon Sumire

13:00 ч.

Оли Кеншингтън:

Как EOS C300 Mark III подобрява работния процес.

Оли ще разкаже как работния му процес се е подобрил, когато е започнал да работи с EOS C300 Mark III.

14:00 ч.   

Симеон Кари:

Как новите технологии помагат на нискобюджетните продукции.

Симеон ще разкаже как иновативните технологии в новата кино камера и EOS R5 му позволяват да улови момента независимо от обстановката и сценария.

17:00 ч.                  

Даниел Ехимен:

Ноливуд: тенденции и бъдеще

Даниел ще сподели своя опит от използването на Canon Cinema EOS камерите като инструменти за разказване на истории в Ноливуд индустрията.

 

За да посетите Canon Vision и да се запознаете със всички събития в патформата, моля регистрирайте се тук: https://www.canon.bg/pro/events/canon-vision/


 

Canon Vision детайли:

Дата: 24 и 25 септември 2020

Час: старт 15:00 ч.

Място: онлайн платформата Canon Vision

Предвания на живо, само на английски език.