photo1
31.03.2024

Dynaphos разширява подкрепата си за вашите арт проекти с новости в техниката под наем

Ако с пролетта и вашите идеи за нови проекти разцъфват: искате да започнете влог, шорт филм или просто да засилите с аудиовизия съдържанието, което създавате, няма нужда да знаете как се работи със снимачна техника или да търсите пари, за да я купите. Dynaphos разширява възможностите да я наемате, като ви предлага различни снимачни сетове. 

Те започват от една камера и стигат до четири. Разполагаме ги в нашето F2Studio, в което може да ползвате зелена стена и всяко останало кътче за снимки. При това: без да мислите за  звук и осветление! Ние ще се погрижим да нагласим всичко според вашите нужди. 

Базов сет

Базовият сет е съставен от една камера и тръгва от 50 лева на час, като минималното време, за което може да се наеме студиото, е два часа. Вместо 100 лева обаче, ние ви предлагаме отстъпка, с която първите два часа ще ви струват само 75 лева. При това: с включено осветление към камерата и един микрофон. Отстъпка получавате и след четвъртия час – цената за 60 минути става 45 лв. Ако ви е нужен и човек зад камерата, пригответе допълнителни 30 лева на час. 

Сет с 4 камери

Сетът с четирите камери включва и безжичен видео предавател на цена 300 лв. на час. С това оборудване ще можете да запишете или директно да стриймвате в мрежата ваше събитие или влог епизод, организирани в нашето F2Studio. И в този случай, ако искате наш спецалист не само да ви помогне за нагласяне на камерите, но и за запис или стрийминг, към цената за един час прибавяте 50 лв.

 

 

Снимачната техника

Снимачната техника е базирана на Blackmagic design 4к студийни камери (вижте подробно отстрани на статията в "свързани продукти") и видеосмесителни пултове. Осветлението е Dynaphos (вижте още в "свързани продукти" към тази статия), а микрофоните - безжични брошки HolyLand Larк Мax duo. Вие трябва да донесете само декори и да доведете модели, ако са ви необходими. И разбира се, да изнесете вашето шоу :)

Цени и начин на наемане

Важно е да отбележим, че посочените цени са валидни за техника, която наемате за ползване единствено в нашето студио и са само за Full HD 1080 продукции – запис или стрийм. За други формати – по договорка! Можете да запазите ден и час през специалната форма за резервации в F2Studio, а за наемане на техниката ви съветваме да ни се обадите по телефон 0888 114 920.  

Техника под наем на терен

И защото ние, от Dynaphos, знаем, че за професионалните проекти повече техника никога не е излишна, за вас - нашите партньори и колеги - предоставяме под наем най-новите модели студийни камери на Black Magic с обективи Lumix, стативи, доли и видео трансмитер Cosmo C1. Може да ги изполвате не само в нашето студио, а и извън него, а с цените се запознайте в „Оборудване под наем“ тук. За по-продължително ползване на техниката ще договорим и специални отстъпки!

 

Защото вашият успех е важен за нас!