photo1
19.03.2024

С пролетта Dynaphos ви кани на открита фотосесия за бременни със Севдалина Кинова

Пролетта пристигна, а с нея и щъркелите, които носят... бебета. Затова и Dynaphos ви кани на демонстрация на фотосесия за бременни със Севдалина Кинова. Срещата с нея и модела ѝ е на 21 март от 14 часа в нашето F2Studio и е с вход свободен.

Кой е най-подходящият момент от бременността за снимки, какво облекло, прическа и грим ще подчертаят женствеността, загатвайки за очакваното майчинство, и как да подберем осветлението и модификаторите, за да получим въздействащи кадри от един от най-вълнуващите моменти в живота на всяка двойка – очакването на нейното продължение – това са все въпроси, на които ще отговори Севдалина по време на тричасовото събитие при нас.

 

„През последните години вложихме много в обучението си в портретната фотография, към която спада и снимането на бременни дами“, пише в уеб сайта на PhotoBOX, в който може да проследите историята на Севдалина Кинова като фотограф.

Наученото в десетките курсове, уебинари и уъркшопове, които тя и екипът ѝ са посетили през годините, споделеното с колеги от страната и чужбина и опитът в многобройните фотосесии сега ще бъде в полза на всеки, дошъл в шоурума ни за тази, изпълнена с живот, фото среща.

Очакваме ви на 21 март в 14 часа на познатия ви адрес на Dynaphos на бул. „Цветан Лазаров“ 90 в София, до който може да стигнете лесно и с обществен, и с личен транспорт. 

 

 

А какво още снима Севдалина Кинова? Може да разберете освен от уебсайта на PhotoBOX, и от професионалните му профили във facebook и instagram.