photo1
16.03.2024

Dynaphos и Николай Пандев с покана да снимаме заедно със смесена светлина


Какво е да се снима със смесена светлина, кога да я изберем и как да позиционираме обекта си? Това са само част от въпросите, на които не само ще научите отговорите на демонстрацията този понеделник, 18 март, в F2Studio на Dynaphos, а ще може да ги приложите и практически във ваши кадри. Входът за събитието е свободен! А през знанията и опита за снимане със смесена светлина ще ни преведе майсторът на „замразеното движение“ Николай Пандев.

 

 

Той е подготвил два сета – единият е продуктов, другият – с модел, за да разкрие как с постоянното осветление Dynaphos може да се подчертае движението, а с импулсно – обектът „да се замрази“.

“Ще снимам с Canon, но и вие ще може да опитате новите камери и обективите от безогледалната система R. Важно, че така няма да сте статисти, а ще може да питате и да пробвате техниките“, казва в аванс Ники Пандев, посланик на Canon България.

 

 

Ще имате цели три часа за среща с него и със смесеното осветление. А освен перфектните студийни условия, Dynaphos ви дава възможност да видите и един от кадрите си на хартия. Естествено, печатаме с Canon във вторник, 19 март, от 9:30 do 18:00 часа, a принтерите ще са Canon imagePROGRAF PRO-1000 и Canon Pixma G640.

 

 

Часът на срещата в понеделник е 14:00, а до шоурума на Dynaphos на бул. "Цветан Лазаров" 90 в София може да стигнете така:

 

 

Снимките в статията са на Николай Пандев и са предоставени от него специално за публикацията. Повече за него прочетете в портрета му в рубрика Фотографи на нашия блог, както и в професионалния му профил във Facebook.