photo1
10.02.2024

Dynaphos ще зарадва с награди участници във фотоконкурса „Най-сладка целувка“

Използвайте хубавото време да запечатате в кадър една или няколко най-сладки целувки или просто разровете архива си – Dynaphos ще награди трима участници в едноименния фотоконкурс. Имате само три дни за снимане, защото крайният срок е 13 февруари.

Приготвили сме стилна каишка за китката FALCAM Maglink Quick с магнитна катарама, с която любимият ви фотоапарат буквално ще е винаги под ръка, и две бленди с по две повърхности: едната - с бяла и сребърна, другата - със сребърна и златна. При кого ще отиде всеки от подаръците ни ще стане ясно на 14-ти февруари, когатo ще бъдат обявени победителите в 18-тото издание на конкурса.

Той започва в Пловдив по идея на журналистката Ваня Недева и цели 17 години тя радва пловдивчани с изложби на Главната с най-сладки целувки, изпращани от всички краища на страната. Досега конкурсът е показвал целувките в София само веднъж. Тази година първата сладка експозиция ще е през март, а на 21 май ще е и големият Празник на целувката.    

Ако искате да споделите и с другите щастието, което сте уловили през обектива си, като едновременно с това се състезавате за още над 15 награди, може да изпратите до 5 авторски фотоса в оригинален размер, придружени с две имена на фотогораф и координати за връзка, на e-mail: celuvka2013@abv.bg, както вече стана ясно – до полунощ на 13 февруари.

Ще се връчи и една награда с кауза. За нея на сайта на  "Живи планини", където ще бъдат публикувани снимките, ще може да гласува всеки, но само на 14 февруари. Фотосът, събрал най-много гласове, ще получи календар, отпечатан с каузата на фондацията всички хижи и планински заслони да бъдат оборудвани с дефибрилатори. 

Няма ограничения с каква техника и кога сте уловили целуквите, важно е само участниците в тях да са съгласни да участвате в надпреварата. В журито на "Най-сладка целувка" тази година се включва фотографът Диляна Гергова, посланик на Canon за България.