photo1
07.02.2024

Каним ви пред екраните да ви покажем с Благой Момчилов разкази от камерата му


31 години опит зад обектва на Panasonic. Хиляди истории, разказани в картина. 100% завладяващо. Това е професионалният живот на Благой Момчилов – награден със ЗЛАТНО ПЕРО ЗА ОПЕРАТОРСКО МАЙСТОРСТВО на Съюза на българските журналисти за 2021 година, два пъти оператор на годината на btv (2012 и 2013 г.), носител на приза на Европейската комисия за журналистика Робер Шуман заедно със Светослав Иванов за филма „Полумесец в короната“. 

Какво е необходимо, за да разкажеш една история въздействащо е въпросът, на който ще търсим отговор с него този четвъртък, 8 февруари, от 19 часа по време на събитието, към което ви каним да се присъедините през екрана на вашите компютри. 

Благой Момчилов ще обясни как репортажното му снимане е изпитвало и техниката, и характера му в България и далече отвъд страната, ще сподели истории зад кадър от света и на филмовите му проекти, и на корпоративното и сватбеното му видео, ще признае и защо остава верен във всички тях на Panasonic. Ние пък ще стриймваме във фейсбук, където ще може да зададете на Благой въпросите, които са породили у вас неговите разкази от камерата му.

 

 

Очакваме ви на 8-ми февруари от 19:00 часа на познатия ви фейсбук адрес. А дотогава може да разгледате проектите му в неговия сайт и професионална фейсбук страница.