photo1
31.01.2024

Първата в света кинокамера голям формат с централен затвор (global shutter) вече може да се поръча от Dynaphos

 

Тя е мощна. С перфектно зрение. Гъвкава. Комуникативна. С три знака на победата – V – в името си. И със завидно потекло. Новата кинокамера V-RAPTOR® [X] 8K VV вече може да се поръча от Dynaphos.

„V-RAPTOR® [X] 8K VV съчетава силните страни на двете семейства камери на RED в една мощна нова универсална работна машина” – казват нашите колеги, готови да ви разкажат още за нейните уникални способности.

Сред тях – удивителният резултат, който постига при слаба светлина, високата кадрова честота, големият чип и 8K резолюцията при заснемането. Всичко това, събрано в компактно и функционално тяло с тегло малко над 1.8 кг. И още: 

„Тя е първата в света широкоформатна камера с централен затвор(global shutter), през различни приложения позволява да се управлява дистанционно, а черешката на тортата е директното качване в AWS, RED Connect за 8K R3D видео на живо през IP или 4K, отново на живо, през SMPTE ST 2110“.

Вижте тук в детайли какво ви дава още като възможност. И елате в Dynaphos да ви разкажем на живо за първата в света кинокамера, която съчетава в едно 2-те семейства камери на RED. Ето как да стигнете до нас: