photo1
18.11.2023

Елате на пътешествие до Индия в студиото ни с Минко Михайлов и Sony

photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10 photo11


Насред застудяването Dynaphos ви кани на пътешествие до Индия този вторник, 21 ноември, от 19:00 часа. В нашето F2 студио гид ще е фотографът Минко Михайлов. Той ще ни разведе из екзотичната страна с повече от 60 фотографии, които е направил по време на фотоприключението си там преди по-малко от месец. За първи път ще ги покаже пред публика и в това дигитално пътуване чрез тях ще може да посетим най-обичаните туристически места в Златния триъгълник и Свещените градове на Ганг.

 

 

Неизменно с Минко Михайлов в това пътуване са фотоапаратите му Sony a7 IV  и Sony 6300. Защо те са основни герои във фотографските му разработки ще разберете от разказа му по време на събитието "До Индия и обратно с Минко Михайлов". 

С многобройни награди за фотография, той е познат на приятелите на Dynaphos от изложбата „Азия“, която представи в експозиционното ни пространство през 2021-ва. В тази година той получи и признанието „Травъл фотограф“ на Malta International Photo Award – един от най-престижните в световен мащаб конкурси. 

 

 

Тази пролет в Пловдив Минко Михайлов представи вдъхновяваща фотоизложба за Мароко. А как изглежда Индия през обектива му – заповядайте да откриете в нашето студио - то е в шоурума ни на бул. "Цветан Лазаров" 90 в София и ви очаква. Последвайте линка, за да видите как да стигнете.

Още снимки на Минко Михайлов от Индия вижте предварително в галерията към тази статия. А с работите му от други пътешествия може да се запознатете в професионалния му фейсбук профил