photo1
11.11.2023

„Покадрово снимане със Симеон Леви“: заповядайте в студиото ни за снимки на омагьосващи напитки


Омагьосващи напитки ще са моделите във фото събитието на Dynaphos през новата седмица. В „Покадрово снимане със Симеон Леви“ фотографът с ярко открояващ се почерк ще сподели с присъстващите основните технически изисквания за това как се прави качествен stop motion клип с импулсно и постоянно осветление.

“Създаването на модерни визуализации и художествена режисура винаги са били непрекъснат процес за мен, който изисква екипно усилие от умове, които мислят еднакво и насърчават промяната”, казва за себе си Симеон Леви в професионалния си сайт.

В него може да видите и нестандартен поглед към обектите, които снима, и провокация към изразните средства. И двете – подчинени на това да каже нещо с фотографиите си. Какво ще иска да изведе като послание от моделите си: Gin 1689 Bulgaria и Tatratea Bulgaria на 14 ноември от 14 до 18 часа в нашето студио? Предстои да видим.

Ще научим още защо Симеон се доверява на Nikon, а всеки, който дойде, ще може и сам да се докосне до 8 модела на марката и куп обективи Nikkor. Част от тях вижте в аванс в колонката до тази статия с име Свързани продукти.   

Събитието е безплатно, но местата са ограничени. Може да се запишете, като ни изпратите кратко писмо защо желаете да участвате, на: events@dynaphos.com. Очакваме ви в обновеното ни студио в нашия шоурум на бул. „Цветан Лазаров“ 90 в София. Ето и как да стигнете до нас:

 

 

Работата на Симеон Леви може да откриете и в инстаграм профила му.