photo1
08.11.2023

Nanlite с нова серия - тънка, но здрава, компактна, но ярка

photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10 photo11 photo12 photo13 photo14 photo15 photo16 photo17 photo18 photo19 photo20 photo21

 

Тънка, но здрава, компактна, но ярка- серията PavoSlim предлага на създателите ново поколение LED панелна светлина.

 

NANLITE непрекъснато създава иновации в технологията за LED осветление и днес с гордост пуска новo поколение панелни светлинни източници - серията PavoSlim. Има четири модела в гамата, RGBWW PavoSlim 60C и 120C, както и биколорните PavoSlim 60B и 120B. Всички PavoSlim са тънки с лек дизайн и с отделен блок за управление, бърз и удобен монтаж, висока яркост и точно цветопредаване.

 

Панелите PavoSlim съчетават тънък и здрав метален корпус. Дори и с аксесоарите за монтаж на PavoSlim и прикрепен сгъваем дифузьор, той все още е по-лек и по-тънък от сравними гъвкави панели с прикрепени монтажни скоби. Това го прави идеален за малки студия с нисък таван, заснемане вътре в превозни средства или филмови и телевизионни сцени със строги изисквания.

Друга отличителна черта на PavoSlim е специалната оптична система, създадена за всеки отделен LED чип. Съчетавайки ефективно разсейване на топлината и отличен оптичен дизайн, PavoSlims постигат 4 пъти повече мощност в сравнение с подобни продукти.

Всеки момент е от значение на снимачната площадка, така че всеки елемент от PavoSlim е проектиран за бързо разгръщане. Има множество монтажни гнезда на гърба, плочка за бързо освобождаване и ремък, предназначени за окачване на контролния блок. Всички аксесоари са също проектиран със същата философия за бърза настройка, позволяваща на потребителите без усилие да завършат инсталирането на PavoSlim в рамките на една минута.

Биколорните PavoSlim 60B и 120B са оборудвани със CCT и ефектни режими. RGBWW PavoSlim 60C и 120C предоставя тези режими, както и допълнителни режими HSI, RGBW и Gel. В режим HSI, нюансът, наситеността и интензитетът може бързо да се регулира за постигане на всеки един от 36 000 цвята. В режим RGBW има контроли за четири отделни канала - червен, зелен, син и бял, позволяващи по-голяма точност на цветовете. В режим на гел 60C и 120C точно възпроизвежда цветовете на 151 често използвани гела, удобно елиминирайки времето, енергията и разходите за инсталиране на отделни гел филтри. В резултат на това 60C и 120C предлагат повече възможности за емоционално изразяване и атмосфера.

Управлението на PavoSlim е лесно. Два бутона, две копчета и двуинчов екран на контролния блок дават пълен контрол върху устройството. Управлението чрез приложението NANLINK е също толкова лесно, свързвайки се чрез вградените 2.4G и Bluetooth модули. Всички панели PavoSlim също имат кабелен DMX/RDM, за да позволят интеграция със стандартни филмови и телевизионни системи за управление, което прави внедряването на светлинни ефекти лесно.

PavoSlim 60C/120C също са оборудвани с LumenRadio CRMX, което позволява безжично DMX/RDM управление. Това позволява на панелите да се свързват ефективно с различни други осветителни тела на снимачната площадка, съчетавайки стабилност с гъвкавост.

PavoSlim има множество опции за захранване, които поддържат пълната изходна мощност, което го прави отличен и за двата сценария на закрито и на открито. PavoSlim 60B и 60C имат опцията да се захранват от мрежата, V-mount или NP-F батерии, които се прикрепят директно към контролния блок. А PavoSlim 120B/120C може да се захранва от AC, DC или Vmount батерии. Освен това, горещата смяна (hot swap) между различните опции на захранване позволява непрекъснато снимане без спиране на работата.

 

 

Няколко допълнителни аксесоарa също са разработени изключително за PavoSlim серията. Комплект адаптери за магнитна основа прикрепя се чрез 1/4"-20 към всеки ъгъл на PavoSlim, осигурявайки бързи и силен магнитен монтаж. Два PavoSlim панела с еднакъв размер могат да бъдат закрепени заедно, за да образуват по-голям източник, като се използва комплектът за съединяване на два PavoSlim. Това са скоби, които поддържат както хоризонтално, така и вертикално свързване използвайки отворите за закрепване на задната част на тялото на всеки панел. Предлагат се и удължителен кабел 2.6м и два вида софтбоксове. Включеният куфар за носене е солидно конструиран, следвайки вече познатия дизайн на семейството NANLITE. Полумека отвън покрива твърдата конструкция с вътрешни прегради, които организират удобно съхранение. Външно подсилените шевове правят куфарът по-издръжлив.

NANLITE непрекъснато се стреми да внася иновации в осветлението. 16 години опит в дизайна на LED осветление и развитието на компанията позволи да създаде нещо наистина уникално този път със серията PavoSlim. Съчетавайки силата на панелната светлина с ниското тегло и по-тънък размер, PavoSlim е идеалното решение за режисьори, гафери, DPs, оператори на камери, стриймъри на живо и създатели за снимки навсякъде.

 

Основни характеристики на PavoSlim:

 • Предлага се в размери 1×1’ и 2×1’;
 • Биколорно или RGBWW LED панел с метален корпус;
 • 4 пъти по-голяма мощност, усилена чрез оптични елементи в сравнение с подобни продукти;
 • Широк диапазон на CCT: 2700K-6500K за PavoSlim 60B/120B, 2700K-7500K (GM±150) за PavoSlim 60C/120C;
 • PavoSlim 60B/120B: CRI/TLCI средно 95/97, TM-30 Rf/Rg средно 95/102, SSI 3200K: 83/5600K:73;
 • PavoSlim 60C/120C: CRI/TLCI средно 96/97, TM-30 Rf/Rg средно 94/100, SSI 3200K: 83/5600K:74;
 • Обширни режими на осветление за PavoSlim 60C/120C: CCT/HSI/RGBW/GEL/EFFECT;
 • Интуитивна работа с два бутона, две копчета и двуинчов екран;
 • Множество методи за управление: вградено, дистанционно управление, DMX/RDM, NANLINK APP и LumenRadio CRMX (*LumenRadio CRMX само за PavoSlim 60C/120C)
 • 12 ефекта за PavoSlim 60B/120B и 15 ефекта за PavoSlim 60C/120C с настройка на параметрите;
 • Множество опции за захранване: AC/V-mount батерия/NP-F батерия за PavoSlim 60B/60C, AC/DC/V-mount батерия за PavoSlim 120B/120C;
 • Ексклузивно разработени аксесоари: Комплект магнитни адаптерни основи с резби 1/4"-20, Комплект съединител за два панела, DC кабел за свързване, сгъваем софтбокс