photo1
27.05.2023

Каним ви да снимате в студиото ни портрети с Вихро Ласков „Със Sony в ръка


"Със Sony в ръка - Портретна фотография с Вихро Ласков" е събитието, с което Dynaphos ви кани да изпратим месец май заедно. Във вторник, 30 май, ще отворим вратите на нашето студио в 14:00 часа за всички, на които им е интересно да разберат повече за портретната фотография от Вихър Ласков и да опитат да приложат наученото на място.

Две специално подготвени за целта постановки ще представят уменията на фотографа и режисьор на свободна практика, който тази година беше един от лекторите на MADEPRO конференцията в Поморие. Внимание към детайлите е една от запазените му марки, другата е умението да разрешава визуални проблеми. На събитието „Със Sony в ръка“ това ще се случва, както е видно от заглавието, със Sony. Всеки, който ще дойде на демонстрацията, ще може също да снима със Sony. За целта  сме подготвили цял куфар с техника, част от която може да разгледате подробно в колонката със свързани продукти до тази статия, а пълният списък ще намерите в информацията за събитието във facebook.

Входът е свободен чак до 19 часа, а освен добро настроение, ви съветваме да си вземете само карти памет, на които да запечатате своите кадри. 
С работата на Вихър Ласков (Вихро) може да се запознаете предварително от сайта му. Очаквайте да го представим и в рубриката Фотографи в нашия блог