photo1
20.04.2023

Dynaphos с щанд и импровизирано студио на морето за три дни

С импровизирано студио и щанд Dynaphos ще посреща любителите на фотографията от 21 до 23 април в Народно читалище "Просвета - 1888" в Поморие. Така – за да сме полезни на всеки професионалист или любител - ще се включим в Международния фотографски форум MadePro Conference. Всеки, който желае да изпробва нашата техника, е добре дошъл да снима в изнесеното ни студио, където ще може да пробва постоянното осветление на Nanlite или светкавиците на Godox например. 

Ще ви представим и над 20  вида обективи от различни марки, сред които Tokina, Samyang и Laowa, за да може да получите професионална консултация на място и да изберете този, който най-добре би паснал на вашия стил. 

Звукът на видеото си ще може да подобрите с микрофоните на Saramonic и Joby. Ще ви представим и филтрите Hoya, както и аксесоарите за почистване на обективи Lenspen. Помислили сме още за стативи, чанти и раници от марките Manfrotto, Lowepro и Joby. И къде без батерии в тези все по-нарастващи дни?  Ще ви запознаем, ако още не сте ги виждали, разбира се, с тези на Hedbox. Всичко това – придружено от професионалната консултация на нашите бранд мениджъри. 

Организаторите на MadePro и тази година са подготвили полезна и интересна програма с три мастър класа и 12 лектора, на които ще може да зададете директно въпросите си, освен че ще почерпите опит.  Прогнозите на синоптиците са слънцето да се редува с дъжд и дори с гръмотевици, но от Dynaphos вярваме, че щом фото и видео страстта е завела и вас до морето, към полезните срещи и смислените покупки на фото и видео техника винаги ще може да добавите поне още един красив кадър в архива си.