photo1
01.04.2023

Няма шега: Dynaphos представя за първи път в България кинокамерата Z CAM


За първи път в България Dynaphos представя кинокамерата Z CAM и това се случва на 1 април без шега. Камерата е с 6К резолюция, снима 60 кадъра в секунда на 6К, а на 4 К - със 100 кадъра в секунда. Това прави кадансът изключително плавен и радост за окото не само на монтажиста и режисьора, а и на зрителя.

Z CAM има 14 стопа динамика, които дават възможност при неблагоприятни за снимане  светлинни условия - например сенки или преосветяване – картинката да се изравни, ако се избере подходящия кодек.

И като заговорихме за кодеци, добре е да знаете, че Z CAM на практика съчетава всички кодеци – нещо, с което малко камери могат да се похвалят.  Тя е и една от малкото кинокамери, която поддържа освен ръчен фокус, автоматичен и постоянно включен автоматичен фокус. И още - захранва се със стандартни NP-F батерии.

Може да прочетете повече за възможностите ѝ в линка,, a youtube канала ни гледайте видео от първото ѝ разопаковане. И не е първоаприлска шега, че вече е при нас. Съобщаваме го в деня на размисъл не случайно – за да имате още една възможност за избор за вашите видео проекти. А от понеделник, 3-ти април, може да я видите, пипнете, тествате и да да я купите в шоурума на Dynaphos на бул. „Проф. Цветан лазаров“ 90 в София. Заповядайте.