photo1
14.03.2023

Dynaphos готви изненада за Международния форум за фотографи и видеографи във Варна


Dynaphos подготвя изненада за участниците в 10-тото юбилейно издание на Международния форум за професионални фотографи и видеографи. За първи път компанията ще фокусира вниманието им върху модерни решения за видео, като за целта планира да изгради green screen corner в експозиционното си пространство. Посетителите ще могат да тестват, а и да получат на място консултации за качеството на видеоизображението от камери, сред които Blackmagic Studio 6K Pro и Panasonic, снимащи във формати 4K и 6К, като и традиционния Full HD. 

Blackmagic Studio Camera 6K Pro - професионална студийна камера

„Зеленият екран“, който всеки професионалист във фото и видеото знае, че може да отреже идеално всеки модел и да го пренесе където пожелае, ако е осветен правилно, ще демонстрира това с осветление Godox. Ще може да се пробва и диодно осветление на Nanlite от гамата Forza, подходящо за открити, и закрити пространства, както и изключително подходящите за снимане на терен модели диодни RGB тръби Nanlite PavoTube II 30X с вградена литиево-йонна батерия. Тя осигурява на видеооператора или фотографа 133 минути при пълна яркост без външно захранване. Пълното зареждане на батерията се постига за 2 часа и 40 минути чрез включения адаптер за променлив ток, който също може да захранва PavoTube II 30X при нужда от продължителна работа. Посетителите ще може да се уверят сами и в ефикасността и бързината, с която се разпъва параболичният софтбокс NanLite SB-FMM-60, с който да използват максимално мощността на осветителното тяло, разпределяйки по най-добър начин и равномерно светлинния поток.

Параболичен софтбокс NanLite SB-FMM-60

 

Светкавици, допълнителни аксесоари, стативи за осветление и за камери, микрофони и смесителни пултове ще допълват „шоурума на живо“ на Dynaphos. A каква специална изненада е подготвил екипът на компанията, ще научат всички, които посетят експозиционното ѝ пространство в The Palace Hotel, Sunny Day в Курорта „Константин и Елена“ в дните от 21 до 23-ти март. Официалното откриване на вече утвърдилия се форум за бизнес контакти и намиране на нови решения във видео и фото услугите е на 21-ви, вторник, от 10 часа. Очакваме ви!