photo1
17.01.2023

Sony пуска новия ултра-широкоъгълен варио обектив за фото и видео FE 20-70mm F4 G

 

Новото попълнение в серията обективи с E-байонет ще осигури впечатляващо качество на изображенията, прецизен фокус и надеждност във всяка среда

 
Този нов обектив предлага ултра-широк 20-70 mm диапазон на приближение. Създаден да постига впечатляващо качество на изображенията и прецизност при високи скорости. Компактен и лек, с интелигентен дизайн, осигуряващ максимална мобилност и функционалност. FE 20-70mm F4 G (модел – SEL2070G) е обектив за автори на видео и фото съдържание, който променя представите за категорията стандартни варио обективи.
 
Отличен избор за снимки с минимално оборудване
Новият обектив е с постоянна бленда F4 и предлага отлични оптични характеристики. В комбинация с компактно безогледално тяло, може да осигури превъзходно качество на изображенията в почти всяка ситуация при всяка фокусна дължина.
 
Идеален за любителите на малки обекти
Късото минимално фокусно разстояние на FE 20-70mm F4 G ще ви позволи лесно да маневрирате между обектите, които обичате да снимате, например малки цветя, за да намерите идеалния ъгъл.
Перфектен фокус за движещи се обекти
Вече може да проследявате движещи се обекти винаги прецизно, а фокусирането с новия обектив е бързо и тихо, с ниски нива на вибрации. Получавате надеждно проследяване при серийни снимки на бързо движещи се обекти при скорости до 30 кадъра в секунда с тяло AlphaTM 1 и можете да правите плавни видео записи, дори и когато записвате с висока кадрова честота.
 
По-ясни и стабилни видео изображения
Обективът е специално разработен да гарантира тих режим на работа и при видео запис. Стабилизацията на изображенията в режим Active Mode осигурява отлична стабилизация на изображението, дори и при поддържане на широк зрителен ъгъл, което е особено полезно за заснемането в движение на гладки и стабилни кадри.
 
Функционалност и надеждност във всяка среда
Отделните пръстени за управление на фокуса, приближението и блендата на новия обектив са с оптимизиран диаметър, ширина и позиция за пълен контрол.
FE 20-70mm F4 G е със защита срещу прах и влага, а за предния елемент на обектива е използвано флуорно покритие, така че да не задържа пръстови отпечатъци, прах, вода, мазнини и други замърсители.