photo1
03.10.2022

Atomos Ninja Cast - пръв помощник при поточно предаване и многокамерно излъчване

photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10 photo11

Готвачът

Ninja CAST е мобилно продуцентско студио в джоба ви. Ако имате камерите, за да го осъществите, тогава Ninja CAST ви дава всички необходими съставки, за да подготвите невероятна видео презентация. С 3 или 4 свързани камери можете да превключвате между широки планова, близки планове, изглед отгоре и други. Супер лесно е да добавите заглавия и лога, за да направите видеоклипа си да изглежда професионално. Ninja CAST е лесен за използване и с интегрирания монитор на Ninja V, както и външни опции за предварителен преглед и програмен изход, вие можете да насочвате, превключвате и предавате на живо с увереност.

РЕЦЕПТА ЗА ПРЕДАВАНЕ НА ЖИВО

РЕЖИСЬОР + ОПЕРАТОР И ВОДЕЩ

– 3 x HDMI входове за камера

– 1 x MAC/PC вход (слайдшоу/видео)

– Лесно добавяне на персонализирани заглавия, наслагвания и картина в картина

+ Аудио: Вграден HDMI / опции за проследяване на програмата

 

Геймърът

Ninja CAST е универсална опция за всеки, който иска да предава на живо. Компактно телевизионно студио в джоба ви – просто добавете камери, свържете конзолата към вашия компютър и предавайте  на живо! Геймърите и влогърите могат да се възползват от 4-те HDMI входа, за да снимат многокамерно с достъпни безогледални и POV камери, да добавят сигнал от игри чрез изход от вашата игрова конзола/сплитер и дори да добавят други входове чрез слайдшоута или предварително записано съдържание от вашия Mac или НАСТОЛЕН КОМПЮТЪР. Лесно превключвайте програмния сигнал, добавяйте функции като картина в картина или графични заглавия и наслагвания. Опциите са обширни и отварят безброй творчески приложения. USB-C изходът от Ninja CAST е готов за поточно предаване и след като се свържете, вие сте готови да стартирате на живо.

НАСТРОЙКА ЗА ИГРИ

ЕДИН ОПЕРАТОР

– 3 x HDMI входове за камера

– 1 x вход за игра/конзола (необходим е сплитер за цикъл на играта)

– Лесно добавяне на персонализирани заглавия, наслагвания и картина в картина

+ Аудио: Различни опции, които да отговарят на вашия работен процес

 

Гуру на красотата

Пренесете вашето видео съдържание на следващото ниво с Ninja CAST. Въведете множество различни и интересни ракурси на камерата, добавете свои собствени персонализирани наслагвания и овладейте картина в картина с просто натискане на бутон. Ninja CAST ви дава незабавен достъп до всички инструменти за подпомагане на монитора на Ninja V – като помага да се гарантира, че вашето изображение е ясно и експонацията е правилна. Ninja CAST също ви позволява да изпратите вашата програма или сигнал за предварителен преглед към външен доверен монитор и едновременно с това да изведете програмата на голям монитор за гледане на талант или екип. Ninja CAST е готов за поточно предаване на живо чрез USB-C изхода – просто го свържете към вашия Mac или PC и сте готови за предаване на живо.

НАСТРОЙКА НА VLOGGER

ЕДИН ОПЕРАТОР или ХОСТ + ПОМОЩНИК

– 3 x HDMI входове за камера

– 1 x MAC/PC вход (слайдшоу/видео)

– Лесно добавяне на персонализирани заглавия, наслагвания и картина в картина

Аудио: Микрофонният вход или аудиото могат да превключват, за да следват програмата навън

 

Група на живо и представление

Свържете се с феновете си както никога досега. Ninja CAST ви дава творческа свобода за изпълнение и поточно предаване на живо. С четири свързани камери можете да насочвате и превключвате, докато наблюдавате през дисплея Ninja V, както и преглед на наблюдение чрез HDMI изход Ninja V и програмиране чрез AtomX CAST HDMI изход. Едновременно записвайте канала на програмата на живо на SSD за редактиране и споделяне на други платформи. За режисьора и екипа Ninja CAST ви позволява да изберете опцията за multiview и да използвате екрана на Ninja , за да наблюдавате един вход, за да гарантирате, че фокусът и експозицията са на място, чрез професионалните инструменти за наблюдение на Ninja V -  Фрамес, waveforms, peaking, false color, zebra и др.

ПРЕДАВАНЕ НА МУЗИКА НА ЖИВО

ПРОДУЦЕНТ + АСИСТЕНТИ НА КАМЕРАТА И ВАШАТА СТРАХОТНА ГРУПА!

– 3/4 x HDMI входове за камера

– 1 x MAC/PC вход (слайдшоу/видео)

– Лесно добавяне на персонализирани заглавия, наслагвания и картина в картина

+ Аудио: Аналогов вход чрез. 3,5 мм жак от студиен или сценичен миксер

 

Сватби, Партита, Всичко.

Ninja CAST предлага почти неограничено количество потенциални приложения, от храмове и събития на живо до корпоративни презентации и дистанционно обучение. Професионалните мултикамерни продукции, превключването на живо и предаването на живо вече са още по-достъпни. Ninja CAST опростява работата и може лесно да се използва като единичен оператор или да се разшири, за да привлече по-голям екип с възможност за добавяне на допълнителни екрани за режисьор и надежден мониторинг за вашия талант. Ninja CAST е компактно решение "всичко в едно", което лесно се побира в чантата ви за фотоапарат и ви осигурява мултикамера, стрийминг, запис и много други. Открийте Ninja V

ПРЕВКЛЮЧВАНЕ И ПОТОЧНО ПРЕДАВАНЕ НА МУЛТИКАМИ НА ЖИВО

ЕДИН ОПЕРАТОР ИЛИ МАЛЪК ЕКИПАЖ

– 4 x HDMI входове за камера

– Лесно добавяне на персонализирани заглавия, наслагвания и картина в картина

+ Аудио: множество входни опции за всички приложения

 

Готов за сериозни работни процеси

AtomX CAST, свързан към Ninja V, е напълно функционален самостоятелен превключвател, но можете да го използвате и с компютър за по-усъвършенствана видео работа. В този режим AtomX CAST и Ninja V вършат тежката работа, като поемат товара от вашия компютър и намаляват вероятността от сривове на софтуера със специална външна обработка на видео.

Просто добавете AtomX CAST като медиен източник в OBS, X-Split и VMix, за да използвате допълнителната графика и конфигурация на сцената на софтуерното приложение, докато използвате CAST за превключване на видео вход.

Да изпъкнеш сред тълпата

Използването на Ninja CAST с камера, която има чист HDMI изход и вашия избор на обектив ви позволява да внесете професионално качество във всеки онлайн видео поток или среща. Добавете кинематографичен вид, който е драматично различен от изображението и въздействието на вашето послание, поставяйки се пред тълпата, разчитаща на средна уеб камера. Използвайте инструмента в Ninja V, за да проверите светлината, гледните точки на камерата и звука и скоро ще правите видео продукции с професионално качество. Много по-стари HD видеокамери или фотокамери могат да извеждат страхотно изглеждащо видео чрез своя HDMI порт, внасяйки нов живот в оборудването, което може би вече притежавате, и позволявайки на многокамерните камери да подобрят вашите продукции.