photo1
21.09.2022

Новият Nanlite FS-60B

photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10 photo11 photo12 photo13

 

Новият Nanlite FS-60B е студийно осветление за начинаещи, които са решени да постигнат нещо както във фотография, така и във видеозаснемането.

Това е компактнo биколорно осветление, което предоставя много стойност за цената си.

NANLITE с гордост обявява новия FS-60B, биколорно, захранвано с променлив ток осветление, което осигурява гъвкавост, ефективност и много по-достъпна цена.

Разработен с тенденцията, че всеки може да бъде потенциален създател и стриймър.

Когато става въпрос за създаване на индивидуално съдържание в малки стрийминг стаи или студия, преносимостта и надеждността на оборудването са от решаващо значение за подобрената ефективност на работния процес. Свръхкомпактният FS 60B е пуснат на пазара въз основа на тази нова възникваща нужда.

FS-60B наистина се отличава от другите със своята цена на пазара. Осветлението може напълно да се използва за снимане в тесни пространства като ключова или подчертаваща светлина, независимо дали става дума за стрийминг на живо или заснемане на продукти, включвайки номинално захранване от 70 W и тегло само 850 g! На всичкото отгоре диапазонът на CCT е от 2700K-6500K, което го поставя в собствена лига.

С класическия си дизайн "всичко в едно", всички функционални части са интегрирани в изключително лекият корпус на осветлението.

Това, което повечето нови творци трябва да направят, когато започват да снимат, е просто да включат осветлението към електрическата мрежа и да започнат да снимат. Този опростен дизайн и контроли позволяват бърза настройка и съхранение с голяма лекота!

Качеството на цветовете на FS-60B е наравно с другите устройства на Nanlite, въпреки че е разработено за начално ниво на снимане, не му липсват функции! Със CRI от средно 96 и TLCI  средно 97, всеки фото или видео ентусиаст ще има привилегията да вдъхне живот на творческите си идеи с тази малка магическа светлина.

Потребителите могат също така да открият изключителни възможности, наследени от Forza 720B, най-големият модел в гамата: Режим на максимален и режим на постоянен изход, предлагащи функции от висок клас за всички създатели. Тези режими гарантират, че мощността ще бъде използвана без никакви резерви, за да се осигури достатъчно осветление и интензитетът ще остане еднакъв при промяна на CCT от 2700K-6500K съответно в двата режима.

FS-60B е част от нашето семейство FM Mount и се интегрира безпроблемно в екосистемата на FM Mount. Като вземете предвид и адаптера за монтаж на Bowens, възможностите за оформяне на светлината ще бъдат безкрайни. Монтаж за чадър също е включен както към адаптера, така и към тялото на осветлението, за да даде на потребителите по-голям избор.

Благодарение на двата вградени модула 2.4G и Bluetooth, потребителите могат да управляват FS-60B чрез дистанционно управление или да изберат да го управляват чрез директно свързване с NANLINK APP. Това ще предложи предимствата на пълен контрол на една ръка разстояние с много по-приятно потребителско изживяване.

Управляващият директор на NANLITE Нанси коментира:

„Само защото осветлението е малко и достъпно, не означава че е без функции и стойност. Това е идеален избор за този тип потребители, които тепърва започват техните пътувания за създаване на съдържание“.

Основни характеристики на Nanlite FS-60B

  • Биколорно с широк диапазон на CCT от 2700K до 6500K
  • Тегло от само 850 грама с компактен размер 247×134×87 мм
  • С номинална мощност 70 W и 13 360 лукса на 1M с рефлектор при 5600K
  • Налични два изходни режима - постоянен и максимален режим
  • Висока точност на цветовете със среден CRI от 96 и среден TLCI от 97
  • FM Mount Ecosystem & Bowens съвместими инструменти за оформяне на светлината
  • Вградени 12 персонализируеми практически ефекта
  • Поддържа множество методи за управление: вграден, 2.4G, Bluetooth, NANLINK APP