photo1
15.09.2022

Tokina се завръща с напълно нов APS-C обектив

photo2 photo3 photo4 photo5 photo6

 

Tokina представя напълно нов APS-C обектив, специално проектиран за безогледални камери Sony E

Tokina atx-m 11-18mm F2.8 E е първият супер широкоъгълен вариообектив в продуктовата гама на Tokina, предназначен изключително за безогледални камери. Той разполага със светлосила f/2.8 в целия диапазон на увеличение и 11-18 mm (17-27 mm в 35 mm еквивалент) увеличение, в компактно и леко тяло за хибридни потребители, които снимат снимки и видео.

 

 

Atx-m 11-18mm F2.8 E предлага впечатляваща разделителна способност от широкия до теле края на увеличението. Този обектив може да се похвали с висок контраст и ниско изкривяване, както и с бърз и прецизен AF отговор в режими за снимки и видео. Той е напълно съвместим с функциите на камерите Sony, включително стабилизация на изображението, директен ръчен фокус, MF Assist и оптични корекции.

Със своя компактен дизайн, гъвкаво фокусно разстояние и оптично качество, Tokina atx-m 11-18mm F2.8 E е перфектното оборудване за снимане на пейзажи, групови снимки, екологични портрети, архитектура, автомобилна фотография, улични снимки, документални видеоклипове и влогинг.