photo1
15.06.2022

Nanlite FS-300b - Warm tones for more looks

 

 

Nanlite FS-300b - Warm tones for more looks

 

Още една възможност от нарастващата гама FS на Nanlite - FS-300B е подходящ за повече приложения за снимки, които имат разнообразни изисквания към цветната температура.

NANLITE продължават да разширяват гамата си от студийни диодни осветления с пускането на биколорният FS-300B, за да предложат повече гъвкавост при избора на правилната CCT за филми, снимки и продукции на живо. Както при всички осветителни тела на Nanlite, светлината се отличава с изключителни нива на яркост, отлична производителност и безпроблемна интеграция на софтуер и хардуер. Тя удобно успява да намери своето място на пазара на фона на конкуренцията с такава специализация и приятелска цена.

По отношение на оптиката производителността на FS-300B е зашеметяваща с професионална интеграция на COB. Той осигурява мощен поток от 11 130 lux @ 1M (5600K), което има значително предимство в сравнение с подобни продукти на пазара, а когато се използва с включения рефлектор, осветеността се увеличава до 38 720 lux @ 1M (5600K).

 

 

FS-300B предлага постоянна мощност при промяна на обхвата на CCT по целия диапазон от 2700К до 6500К, когато е в режим на постоянна мощност, докато в режим на максимална мощност приоритет се дава на яркостта, за да се осигури достатъчно светлина. Тази професионална функция ще спести време за многократни настройки на осветлението по време на снимки и ще осигури плавни преходи в картината.

Качеството на цветовете е в съответствие с другите осветителни тела Nanlite със среден CRI от 96 и среден TLCI от 97, което гарантира че FS-300B ще позволи на създателите да улавят нещата от живота като цветове с висока точност и естествено подобие.

 

 

FS-300B има 12 вградени практически ефекта, които могат да се регулират по яркост, цветова температура и скорост.

Това позволява на FS-300B да бъде използван в огромен диапазон от сценарии за симулиране на усъвършенствани светлинни ефекти с лесни операции, като предоставя на потребителите задоволително изживяване от светлинните ефекти.

Естетиката е подчертана в дизайна на FS-300B "всичко в едно", две копчета и един бутон. както и OLED дисплей позволяват удобна и интуитивна работа. Той също така включва преки пътища за предварително зададени настройки, за да се опростят процесите на управление чрез бързо извикване на настройките.

 

 

Вградените Bluetooth и 2.4G модули поддържат безжичния контролер NANLINK WS-TB1 и Nanlink APP управление, което ви позволяват да регулирате различни настройки, включително DIM, CCT и специални ефекти по желание. С помощта на приложението NANLINK, FS-300B може да реализира и професионален групов контрол.

Възприемайки популярния дизайн на широко разпространения Bowens байонет и държача за чадър, FS-300B е съвместим както с оригинални модификатори, така и с модификатори на трети страни, предоставяйки богати възможности за контрол на светлината за фотография, предаването на живо и създаването на съдържание.

Мощният вентилатор гарантира, че FS-300B може да издържи на продължителна употреба и да гарантира експлоатационния му живот. Вентилаторът може да бъде изключен директно, за да се елиминират шумовите смущения в случаи със строги изисквания за звук.

*Максималната изходна мощност е 25 %, когато вентилаторът е изключен.

Вграденият USB-A порт поддържа актуализации на фърмуера и непрекъснато оптимизира работата на потребителите с бъдещи софтуерни актуализации и нови функционалности.

 

 

Когато е помолен да коментира новия продукт, управляващият директор на NANLITE Нанси казва:

"Вярно е, че FS-300B предлага още една опция в нашата гама FS, но той е много повече от просто опция. Освен Bi-color функция, той има и куп други подобрения, които могат да ви предложат повече възможности за създаване на съдържание процеса".

 

Основни характеристики на FS-300B:

  • Биколорен с широк CCT диапазон от 2700К до 6500К

  • Поток от 11 130 lux @ 1M (при 5600K) и 38 720 lux @ 1M (с рефлектор, 5600K)

  • Налични са два режима на мощност - постоянен и максимален

  • Висока точност на цветовете със среден CRI от 96 и среден TLCI от 97

  • 12 вградени практически ефекта, които могат да се настройват с яркост, цветна температура и скорост

  • 1,3-инчов OLED дисплей, две копчета и един бутон на потребителския интерфейс

  • Поддръжка на 2.4G, Bluetooth и NANLINK APP управление

  • Bowens байонет и държач за чадър за повече възможности за модификатори

  • Мощно охлаждане с възможност за изключване на вентилатора за абсолютна тишина

  • Възможност за актуализиране на фърмуера чрез USB-A порт

Заявете предварително и вземете своя биколорен FS-300b с подарък Nanlite Litolite 5c