photo1
25.05.2022

Canon обяви EOS R7, EOS R10 и 2 нови обектива


Canon анонсира два нови модела кроп фотоапарати от серията R, а именно EOS R7 и EOS R10 и два нови обектива за тях RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM и RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM.

 

 

Потопете се в дивата природа с Canon EOS R7 - хибриден безогледален фотоапарат, който е малък, бърз и мощен.

 

Коя е следващата ви дестинация?

Продължавайки наследството на нашите превъзходни фотоапарати от серия EOS 7D, EOS R7 комбинира виртуозна производителност и брутална скорост в следващо поколение безогледално тяло от серия EOS R.

 

Стартова оферта с монтажен адаптер Canon EF-EOS R

Извършете надстройка от вашия DSLR фотоапарат с лекота благодарение на нашата стартова оферта: в комплекта е включен монтажен адаптер Canon EF-EOS R. Използвайте EF и EF-S обективите, с които вече разполагате от вашия DSLR фотоапарат, и запазете същото качество, производителност и функционалност с EOS R7. В зависимост от наличността само по време на пускането на пазара на EOS R7 и EOS R10.

 

Автоматично фокусиране, което опровергава очакванията

Фотографите на дивата природа ще харесат начина, по който фотоапаратът разпознава птиците в полет, като ги държи ясно фокусирани, докато летят из пейзажа. Спортните фотографи ще оценят способността за проследяване на хората, които се движат бързо и непредсказуемо – дори когато носят каска, гледат в друга посока или се преобръщат с главата надолу.

Системата за фокусиране Dual Pixel CMOS AF II на EOS R7 обхваща и проследява обектите в почти 100% от кадъра и осигурява бърз и прецизен автофокус дори когато нивото на осветеност падне до -5EV или при максимално малък отвор на блендата f/22.

 

Изключително стабилни видеозаписи

Когато снимате видео, системите на стабилизатора на образа в тялото и оптичният стабилизатор на образа се допълват от трета технология: цифров стабилизатор на образа за филми. Заедно, тези системи неутрализират движенията на фотоапарата до такава степен, че ще ви бъде простено, ако си помислите, че кадрите са заснети с помощта на ръчен стабилизатор.

 

 

 

 

Изследвайте, където и да отидете с EOS R10

Перфектната следваща стъпка във фотографията. Независимо дали извършвате преход от първия си DSLR фотоапарат, от смартфон, или от компактен фотоапарат, EOS R10 просто ви дава повече. Повече технологии, повече функции, повече преносимост, повече креативност.

Canon EOS R10 е толкова универсален, че може да се справи с почти всичко. Това е идеалният спътник при пътуване. Перфектен хибриден инструмент за създаване на съдържание. Вашето средство за творческо себеизразяване.

 

 

 

 

RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

Започнете вашето EOS R APS-C безогледално пътуване с обектив, който покрива всичките ви нужди за снимки и видео. RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM е лек и компактен, предлагащ 4-стъпков оптичен стабилизатор на образа, както и полезен диапазон на увеличение 18 – 45 mm за страхотни резултати всеки ден.

Заснемете ежедневните моменти с обектив, който е идеален за страхотни снимки и видео. С полезен диапазон на мащабиране и фокусиране в близък план този APS-C обектив за серията EOS R е идеален за лайфстайл ситуации. Неговият компактен, лек и тих 4-стъпков оптичен стабилизатор на образа добавя допълнителна гъвкавост, за да помогне за преодоляване на трептенето на фотоапарата, дори при слабо осветление.

 

 

 

RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM

Достигайте по-далеч и се приближавайте повече без смяна на обектива. RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM е лек и компактен вариообектив APS-C за серията EOS R, който предлага 4,5-стъпков стабилизатор на образа, както и мощен 18 – 150 mm диапазон за зашеметяващи изображения – отблизо или отдалеч.

Излезте извън рамките на ежедневието с вашия APS-C фотоапарат от серията EOS R и монтирайте впечатляващ обектив. С мощен 18 – 150 mm диапазон на мащабиране той е идеален за заснемане на пътувания, диви животни и дори макро. Той е компактен, лек и тих, а 4,5-стъпков оптичен стабилизатор на образа добавя допълнителна гъвкавост, за да помогне за преодоляване на трептенето на фотоапарата, дори при слабо осветление.