photo1
25.02.2021

Новият Canon EOS M50 Mark II

photo2 photo3 photo4

 

Canon представя EOS M50 Mark II при продължаващ ръст на съдържанието в социалните мрежи

 

Създавай отличаващо се съдържание с тази гъвкава безогледална камера, екипирана с интелигентни възможности и зашеметяващо качество на изображението

 

София, България, 25 февруари 2021 - В отговор на растящото търсене на висико-качественo оборудване за посрещане на все по-големите изисквания на днешните създатели на съдържание, Canon Europe представя днес EOS M50 Mark II, наследник на популярния EOS M50. Глобалният апетит за създаване, споделяне и гледане в  на съдържание в Instagram, YouTube и Twitch не дава признаци за намаляване, като хорат отделят повече време за развиване на своето хоби и усвояване на нови умения. Само в Европа, между Q3 2019 и Q2 2020, Tiktok регистрира месечен ръст на потреблението от 93% сред населението между 16 и 64 годишна възраст.

Малката, но мощна безогледална камера EOS M50 Mark II, прави целия процес от заснемането до споделянето по-лесен от когато и да било досега. С възможността си да снима пейзажно и вертикално 4К видео или да излъчва на живо FullHD директно в YouTube, камерата позволява на творците да издигнат качеството на съдържанието си на по-високо ниво. С 3,5мм вход за микрофон, чист HDMI и USB изход, EOS M50 Mark II притежава всички входове и изходи, от които създателите на съдържание имат нужда. Компактното му тяло, въртящият екран и съвместимостта му с множество обективи Canon дават на потребителя пълна творческа свобода, независимо дали запечатват красиви снимки в камерата или излъчват видео в движение.

 

Навсякъде приложим

Гъвкавостта е в сърцето на тази камера. Независимо дали искате да уловите високо-качествени снимки за Instagram, директни вертикални клипове за TikTok или да излъчвате на живо в YouTube, EOS M50 Mark II ще го направи. С неговия чист HDMI изход потребителите могат да създават професионално изглждащи живи предавания, а с помощта на безплатния софтуер Canon EOS Webcam Utility – ежедневно излъчване в Twitch или качествени видео разговори с прителите и семейството.

В отговор на търсенето за бързо споделяне на съдържание, EOS M50 Mark II притежава подобрена мобилна свързаност чрез Wi-Fi и Bluetooth. Това позволява управление от мобилно устройство и директно споделяне на снимки и видео в социалните мрежи, гарантиращо винаги да сте на гребена на вълната.

 

Повече възможности за създателите на съдържание

За всякакъв стил и нужди, с вградения си микрофон, тази камера може лесно да се носи навсякъде и дори да се монтира на стабилизатор, за повече гъвкавост. Дали пред камерата или зад нея, въртящият екран и пъргавият електронен визьор (EVF) позволяват кадриране във всяка ситуация.

 

Откроете се в социалния поток

При над 300 000 публикувани истории в Instagram за минута, тайната да направите открояващо се съдържание е в качеството. EOS M50 Mark II позволява на творците да използват серията обективи EF-M, както и серията EF, с помощта на преходник. Това включва ултра-широки обективи, идеални за влогъри, както и обективи с плитък фокус за впечатляващо „селфи“.

Скоростта на камерата, 24.1 мегапикселовият APS-C сензор, интелигентните автоматични режими и разпознаването на очи дават на творците най-доброто в сферата на фотографията, като позволяват заснемането на детайлни и живи фотографии, привличащи вниманието в социалните мрежи. Но не само визуалното качество е важно за постигане на повече гледания. Качеството на звука е също от голямо значение. Canon EOS M50 Mark II разполага с 3.5мм вход за микрофон за амбициозните YouTube-ъри, за създаване на влогове с безупречно качество на звука.

Перфектен за влогъри, блогъри и инфлуенсъри, Canon EOS M50 Mark II е идеалният избор за създатели на съдържание, изискващи зашеметяващо качество на изображението, интелигентни функции и живо излъчване в реално време.

Canon EOS M50 Mark II ще бъде в продажба от края на март 2021, но може да се поръча предварително. Повече инфо вижте тук