photo1
21.04.2020

Новият Canon EOS R5

photo2 photo3 photo4

 

Ваш. За заснемане

Canon EOS R5 - професионален пълнокадров безогледален водещ фотоапарат, който предлага на фотографи и режисьори множество новаторски функции.

 

Нова ера в качеството на изображенията

Нови стандарти за снимки с висока разделителна способност и феноменално качество на 8K видеото. EOS R5 повишава качеството на изображението на напълно ново ниво за снимки и филми с изключително бърз 20 fps електронен затвор или 12 fps механично. EOS R5 е създаден, усъвършенстван и изграден за великолепие.

 

 

Бъдете режисьор

Отдайте се на най-добрата си работа за зашеметяващо 8K видео и се насладете на перспективата за нови вълнуващи възможности за творческо заснемане. Предлагайки пълна ширина на сензора, 8K вътрешно и външно RAW записване със скорост до 29,97 fps и 4K до 119,88 fps* в 4:2:2 10bit Canon Log или 4:2:2 10bit HDR PQ, EOS R5 ви позволява да разширите напълно света на създаването на филми и да изследвате нови динамични начини за разказване на историята ви.

* Външното записване е достъпно само до 4K 59,94 fps

 

Повече от номинална стойност

Сега всичко е на фокус. С усъвършенствано AF проследяване на животни EOS R5 може да разпознава кучета, котки и птици, като засича тялото, лицето или очите на обекта.

 

Нови стандарти в стабилността

За първи път на който и да е фотоапарат на Canon се предлага вградено 5-осево движение на сензора за стабилизация на изображението, което работи в хармония с обективи RF на Canon, за да комбинира оптично и вградено стабилизиране на изображението, което да осигури най-добрите изключително резки изображения и филми без трептене.

 

Облачна свързаност. А след това и малко

Снимайте и прехвърляйте изображения и видео в движение благодарение на вградения Wi-Fi, който може да се свърже с новата услуга image.canon на Canon. Съвместим с функцията за автоматичен трансфер на изображения, EOS R5 ви позволява да снимате и редактирате в движение или да изтегляте автоматично на вашия домашен компютър.

 

 

Универсален и адаптивен

За производителност, която има значение, погледнете под кожата. Мощната комбинация от слотове за карти CFexpress и SD UHS-II ви позволява да снимате повече за по-дълго. И тъй като EOS R5 е част от невероятното семейство EOS R, със зашеметяващото RF гнездо, което предлага най-доброто качество и адаптивност, той е съвместим и с невероятната гама обективи EF на Canon благодарение на избор на RF-EF адаптери за безпроблемна интеграция.