Стативи, моноподи и глави за фото и видеокамери > Панорамни глави
 • НОВ
  Панорамна глава Manfrotto Virtual reality
  Панорамна глава Manfrotto Virtual reality
  Код: MHPANOVR
  Наличност: По поръчка

  Manfrotto VR е панорамна глава, подходяща за заснемане на 360 градусови фотографии и видеоматериали. Товароносимостта ...

  Цена 779.00 лв.